• Cena a spus că face parte din WWE de peste două decenii.
  • De-a lungul carierei sale, el a văzut prosperitate incredibilă” și greutăți enorme”.
  • El și-a încheiat discursul invitându-i pe ceilalți superstaruri WWE” să se grăbească și să vină să ia ceva… pentru că ultima dată este acum”.

Starul wrestlingului american John Cena a anunțat că se retrage din competițiile World Wrestling Entertainment (WWE), scrie Sky News.

Vorbind la evenimentul Money In The Bank din Toronto, Canada, el a spus că ultimele sale apariții vor fi la Royal Rumble, Elimination Chamber și WrestleMania 41 din Las Vegas, în 2025.

El a spus că face parte din WWE de peste două decenii și că de-a lungul carierei sale a văzut prosperitate incredibilă” și greutăți enorme”.

Recomandări

REZULTATELE ALEGERILOR
ÎN SPATELE CORTINEI
ISRAELUL PREGĂTEȘTE ATACUL
BRITNEY MARRIED HERSELF
MOLDOVA ALEGE UE
O NOUĂ ACUZAȚIE

Anunțul starului a fost întâmpinat de o mulțime entuziastă care a continuat să scandeze Mulțumesc Cena”. Ce gest incredibil de bunătate”, a spus Cena în replică fanilor din arenă. Vreau să vă mulțumesc, vă mulțumesc foarte mult pentru că m-ați lăsat să joc în casa pe care ați construit-o”.

El și-a încheiat discursul invitându-i pe ceilalți superstaruri WWE” să se grăbească și să vină să ia ceva… pentru că ultima dată este acum”.

Cena a semnat cu WWE din 2001 – când era cunoscut sub numele de WWF – dar a jucat part-time din 2018. În timpul petrecut în ring, el a devenit de 16 ori campion mondial. El este considerat în cadrul WWE drept unul dintre cei mai mari luptători profesioniști din toate timpurile.

Citește și