• La 15 minute după începerea contratimpului de vineri, Bernard a făcut o pauză pentru a-și săruta soția și fiul mic.
  • Îmi pare rău UCI pentru că am dăunat imaginii sportului”, a declarat Bernard pe X.
  • Într-un interviu televizat, Bernard a spus că întâlnirea cu cei dragi a fost un moment unic în cariera sa.

Ciclistul francez Julien Bernard a fost amendat cu 175 de lire sterline de către Uniunea Ciclistă Internațională (UCI) după ce s-a oprit pentru a-și săruta soția în timpul etapei a șaptea contratimp a Turului Franței, scrie The Independent.

La 15 minute după începerea contratimpului de vineri, desfășurat în Burgundia, Bernard a făcut o pauză pentru a-și săruta soția și fiul mic, care se aflau în drum, printre un grup de rude și prieteni.

UCI a declarat într-o declarație că comportamentul lui Bernard a fost nepotrivit și a afectat imaginea sportului.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Îmi pare rău UCI pentru că am dăunat imaginii sportului”, a declarat Bernard pe X. Dar sunt dispus să plătesc 200 de franci elvețieni în fiecare zi și să trăiesc din nou acest moment.”

Într-un interviu televizat, Bernard a spus că întâlnirea cu cei dragi a fost un moment unic în cariera sa.

A fost cu adevărat incredibil. Soția mea organizează acest lucru împreună cu niște prieteni de câteva săptămâni și a făcut o treabă foarte, foarte bună”, a spus el. La un contratimp, ai timp să te distrezi. Aceste momente sunt cele care mă fac să continui și să merg pe bicicletă.”

Ciclistul danez Magnus Cort a răspuns la postarea lui Bernard cu un videoclip în care își sărută soția și a spus: Ce glumă. Cred că am fost norocos când m-au ratat acum câteva zile”.

Citește și