• Aceștia sunt acuzați că nu au plătit niciun impozit în nicio țară pe veniturile obținute.
  • Poliția încearcă să recupereze aproximativ 2,8 milioane de lire sterline.
  • Într-un videoclip postat online, Andrew Tate spunea: Când am locuit în Anglia, am refuzat să plătesc impozite”.

Controversata personalitate a social media Andrew Tate și fratele său Tristan au fost acuzați că nu au plătit niciun impozit pe veniturile de 21 de milioane de lire sterline obținute din afacerile lor online. Poliția din Devon și Cornwall depune o plângere civilă împotriva fraților și a unei a treia persoane, denumită doar J, scrie BBC.

Aceștia sunt acuzați că nu au plătit niciun impozit în nicio țară pe veniturile obținute din afacerile lor online între 2014 și 2022. Poliția încearcă să recupereze aproximativ 2,8 milioane de lire sterline din șapte conturi bancare înghețate, o cerere pe care cei trei inculpați o contestă.

Andrew Tate și Tristan Tate sunt evazioniști fiscali și de TVA în serie”, a declarat luni Sarah Clarke KC pentru Devon and Cornwall Police la Westminster Magistrates’ Court. Ei, în special Andrew Tate, sunt nerușinați în această privință”.

Recomandări

CÂND APARE SWITCH 2?
HERA PLEACĂ ÎN SPAȚIU
BIBI ÎL CRITICĂ PE MACRON
BRIDGET JONES REVINE
OPERAȚIUNEA PAGER
HARRIS LA TV

Clarke a citat dintr-un videoclip postat online de Andrew Tate, în care acesta spunea: Când am locuit în Anglia, am refuzat să plătesc impozite”. Instanța a auzit că acesta a spus că abordarea sa a fost ignoră, ignoră, ignoră pentru că în cele din urmă ei dispar”. Instanța a mai auzit că frații aveau un număr foarte mare de conturi bancare” în Regatul Unit, dintre care șapte au fost înghețate.

Citește și