• Max Verstappen și Lewis Hamilton s-au ciocnit la Marele Premiu al Ungariei.
  • În urma coliziunii, Max Verstappen a fost depășit de Charles Leclerc.
  • Liderul de la Red Bull a terminat pe locul cinci, iar Hamilton a reușit să se mențină pe locul trei.

O coliziune între Max Verstappen și Lewis Hamilton a trimis mașina pilotului Red Bull în aer și l-a făcut să piardă două locuri, ratând astfel un loc pe podium la Marele Premiu al Ungariei, scrie Mirror.

„Nu am mișcat volanul, nu am mișcat volanul!”, a strigat Lewis Hamilton către echipa sa, imediat după incident.

În urma coliziunii, Max Verstappen a fost depășit de Charles Leclerc. La momentul accidentului, Verstappen și Hamilton se aflau în luptă pentru locul 3, Hamilton fiind pe 3 și Verstappen pe 4. După impactul cu monopostul lui Hamilton, Verstappen a căzut pe locul 5, în loc să avanseze pe 3.

Cei doi se luptau pentru un loc pe podium, când roata din față a lui Hamilton a lovit-o pe cea a olandezului, trimițând spatele vehiculului său în aer. Verstappen, în vârstă de 26 de ani, a părăsit pista și a pierdut oportunitatea de a termina în primele trei locuri, pe măsură ce cursa se apropia de final.

Liderul de la Red Bull a terminat pe locul cinci, încheind o zi frustrantă la Hungaroring. Verstappen nu a fost lipsit de plângeri pe parcursul cursei, devenind frustrat atât de mașina sa, cât și de strategie.

Hamilton a reușit să se mențină pe locul trei, în spatele lui Piastri și Norris, în timp ce pilotul Ferrari, Charles Leclerc, a terminat, de asemenea, înaintea lui Verstappen.

Știre în curs de actualizare