• Azi de Ziua Imnului Național al României, peste 20 de milioane de români speră să strige „Desteaptă-te române!” Nu oriunde, ci la Paris – la festivitatea de premiere pentru noul simbol al României, David Popovici. Prilejul perfect este peste mai puțin de două ore când Popovici, sare în bazin pentru aurul olimpic la Paris, la proba lui favorită – 200 de metri liber. Casele de pariuri il consideră principalul favorit.
  • Țânțarii purtători de virusul West Nile au ajuns și la București. Specialiștii de la Institutul Cantacuzino au depistat ultimele probe de țânțari infestați în sectorul 3. Medicii spun că boala nu se manifestă la toată lumea, în foarte puține cazuri apar simptomele unei răceli: dureri de cap, vârsături, febră, sau dureri musculare.
  • Lecția de turism prin care nu-i superi pe ceilalți pasageri. Cum poate fi copilul tău cel mai cuminte om din avion. Azi, la STIU, cele 7 lecții de turist model pe care le poate invăța copilul tău.
  • Măsura Ciolacu prin care profesorii sunt forțați să dea chitanță la meditații. Scapă părinții de impozite. Cine își duce copilul la pregătire, plătește mai puțin. De anul viitor, pentru părinții care primesc bon fiscal sau chitanță de la meditatori.
    Discursul anual al lui Viktor Orban de la Băile Tușnad încă lasă reacții. Ministrul de externe al Poloniei l-a trimis pe Orban să părăsescă NATO și UE și să isi facă aliantă cu Putin. Polonezii spun că politica premierului maghiar e anti-UE și anti-Ucraina.
  • Un clip fake, cu vocea clonată a Kamalei Harris, postat de un youtuber, a fost preluat de Elon Musk și pus pe X. Campania electorală în America a ajuns la faza de fake news.

Recomandări

IDF BOMBARDEAZĂ
I-A FAULTAT TESLA
HARRY POTTER E INTERZIS
ZILELE BUCUREȘTIULUI
CE FACI ÎN WEEKEND?
SE SCHIMBĂ LEGEA