• River House din Bali este situată pe versanții văii râului Ayung, ideală pentru familii.
  • Casa din Copac din Balian are o grădină de 900m² și o piscină cu apă turcoaz.
  • La doar 20 de minute de Ubud, Casa Aura este realizată complet din bambus.

Unii spun că vacanțele sunt speciale doar dacă ai și o cazare de excepție.

Care este cea mai inedită cazare?

În Bali poți merge la o cazare de 5 stele, în Casa din Copac din Balian, o oază de liniște la doar 3 minute de plajă! Te poți bucura de priveliștea răsăritului și de grădina de 900m² cu piscină turcoaz. Casa oferă un spațiu de relaxare cu o verandă care are vedere la ocean și palmieri.

O altă vilă impresionantă, tot în Bali este River House, situată pe versanții văii râului Ayung. Este o casă remarcabilă din bambus, ideală pentru familii sau grupuri de prieteni.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

La doar 20 de minute de Ubud se află Casa Aura. Este o casă unică dar realizată tot din bambus, ideală pentru cupluri aventuroase și pentru lunile de miere. Are 2 dormitoare romantice, un living spațios, o bucătărie mică și o piscină privată.

În Italia, la Anders Mountain Suites, ai un apartament pe două etaje care oferă o vedere spectaculoasă asupra muntelui. Prețul este de doar 3.000 de lei pe noapte și se închiriază integral.

Mai departe, în Croația, ai insula Host, situată la intrarea în Golful Vis, este un loc de basm. Insula are 44.000 de metri pătrați și are o singură  vilă, deci ai foarte multă intimitate.

O variantă pentru Grecia este Vila Dikoarc din Sythonia este amplasată într-o livadă veche de măslini, iar mirosul proaspăt al copacilor erodați te relaxează complet.

Citește și