• Turiștii spun că au pierdut bani din cauza update-ului CrowdStrike.
  • Un update CrowdStrike a blocat milioane de calculatoare în iulie.
  • Primarul din Santorini vrea să limiteze turismul.

Uneori e mai bine să nu fii cunoscut. Dacă până acum nimeni nu știa cine e CrowdStrike, acum toată lumea dă compania în judecată.

Pasagerii care și-au pierdut zborurile din cauza update-ului CrowdStrike care a blocat milioane de calculatoare se plâng că au pierdut foarte mulți bani. Spun că au fost nevoiți să plătească în plus pentru cazări, mese și zboruri alternative.

Alții îi acuză pe inginerii de la CrowdStrike că din cauza lor nu au mai ajuns la timp la muncă, au pierdut afaceri importante sau chiar au probleme de sănătate pentru că au dormit pe podelele din aeroporturi. Ca să fie siguri că primesc despăgubiri, mai mulți americani au dat compania în judecată la un tribunal din Texas.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Dacă nu iți place să zbori și crezi că ai scapăt de probleme, mai gândește-te. Nici pe apă viața nu e prea ușoară pentru turiști. Primarul insulei grecești, Santorini, are și el de gând să limiteze turismul, așa cum a văzut prin Europa. Vrea ca în fiecare zi să NU mai intre pe insulă mai mult de 8000 de oameni de pe vasele de croazieră.

Asta pentru că porturile sunt vechi și nu le mai fac față celor 17.000 de turiști care ajung acolo în fiecare zi. Singura problemă e că localnicii nu sunt gata să renunțe la turiști și ar vrea mai degrabă să vadă porturile reparate.

Citește și