• Ciolacu transmite liderilor PNL că trebuie să respecte Constituția.
  • Atacurile între Ciucă și Ciolacu s-au întețit în precampania electorală.
  • 2 milioane de euro, bani publici, costă cele 400 de panouri cu Ciucă.

Nu mai este nici iubire, nici înțelegere și nici pace în coaliție. De când președinții celor două partide s-au hotărât să candideze la prezidențiale, nu trece o zi fără să se critice reciproc. După ce liberalii și Nicolae Ciucă au spus că visează la o guvernare numai de dreapta, deși au clamat stabilitatea cu PSD atâția ani, astăzi a venit rândul lui Ciolacu să dea replica. S-a săturat de președinții care nu respectă Constituția, inclusiv de Iohannis, spune el. Dar asta nu este tot.

După ce-a fost ani buni criticat pentru lipsa de transparență a partidului în atribuirea de bani publici către presa apropiată, Ciolacu n-a ratat nici ocazia să-l ia peste picior pe Ciucă pentru panourile cu care a umplut țara. Banii sunt tot publici, sunt mulți, iar totul face parte din strategia de campanie la Președinție a lui Ciucă care a căpătat accente amuzante.

Ideea a fost să îl ajute și să îi anunțe candidatura pentru alegeri. Este vorba despre o carte, „Un ostaș în slujba țării”, care, de fapt, nu există încă. 2 firme au contribuit la crearea acestor panouri de campanie. Aceste panouri costă 4 milioane de euro până în luna noiembrie, când vor fi alegerile.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Citește și