• „Ascultaţi-mă! Dacă va câştiga (…) aceste alegeri, uitaţi ce se va întâmpla. Este periculos. El este un pericol real pentru securitatea Americii”, a declarat Biden.
  • Biden a renunţat să candideze pentru un al doilea mandat la Casa Albă.
  • El a predat ştafeta vicepreşedintei Kamala Harris.

Joe Biden afirmă că predecesorul său la Casa Albă şi candidatul republican la preşedinţie Donald Trump va reprezenta un „pericol real pentru securitatea Americii” dacă va fi ales pe 5 noiembrie.

„Ascultaţi-mă! Dacă va câştiga (…) aceste alegeri, uitaţi ce se va întâmpla. Este periculos. El este un pericol real pentru securitatea Americii”, a declarat Biden într-un interviu difuzat duminică de CBS.

Biden a renunţat să candideze pentru un al doilea mandat la Casa Albă şi a predat ştafeta vicepreşedintei Kamala Harris.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

„Am avut, într-adevăr, o zi proastă în timpul acestei dezbateri pentru că eram bolnav, dar nu am o problemă gravă de sănătate”, l-a asigurat el pe reporterul CBS care l-a întrebat despre subiect.

„Ne aflăm într-un punct de cotitură. Suntem cu adevărat acolo (…) şi democraţia este elementul cheie”, a adăugat Biden în acest interviu înregistrat în urmă cu câteva zile la Casa Albă.

Citește și