• Artistul pare să fi folosit vopsea spray translucidă pe geamurile de sticlă pentru a crea desenul, transformând cutia în ceea ce pare a fi un acvariu uriaș.
  • Lucrarea diferă de imaginile anterioare cu siluete întunecate ale lui Banksy, reprezentând o capră, elefanți, maimuțe, un lup, pelicani și o pisică.
  • După ce a apărut, doi ofițeri de poliție din City of London au apărut pentru a examina piesa.

Banksy a confirmat că se află în spatele unei noi opere de artă cu pești înot care a apărut pe o santinelă a poliției din City of London. Aceasta este cea de-a șaptea lucrare cu tematică animală pe care artistul stradal evaziv a revendicat-o în această săptămână, postând o fotografie a operelor de artă pe Instagram la ora 13:00, scrie Belfast Telegraph.

Artistul pare să fi folosit vopsea spray translucidă pe geamurile de sticlă pentru a crea desenul, transformând cutia în ceea ce pare a fi un acvariu uriaș.

View this post on Instagram

A post shared by Banksy (@banksy)

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Lucrarea diferă de imaginile anterioare cu siluete întunecate ale lui Banksy, reprezentând o capră, elefanți, maimuțe, un lup, pelicani și o pisică, care au apărut în diverse locuri din Londra începând de luni.

Organismul de conducere al orașului Londra a declarat că lucrează la opțiunile de conservare” a noii opere de artă, după ce artistul a confirmat că este a sa prin postarea unei imagini necapitonate pe Instagram, care vede un ofițer de poliție care face o fotografie a piesei.

Un purtător de cuvânt al City of London Corporation a declarat pentru agenția de presă PA: Suntem conștienți de lucrările la cabina poliției City of London de pe Ludgate Hill. În prezent, analizăm opțiunile de conservare a operei de artă.” Un bărbat cu o vestă cu vizibilitate ridicată City of London a fost văzut făcând fotografii cu opera de artă duminică după-amiază.

După ce a apărut, doi ofițeri de poliție din City of London au apărut pentru a examina piesa, iar forța a declarat că este în legătură cu City of London Corporation cu privire la ceea ce urmează să se facă cu opera de artă.

Citește și