• Declarațiile lui Charles și un mesaj video plin de celebrități din partea lui William și Kate au fost publicate înainte de ceremonia de închidere de la Stade de France.
  • William și Kate au apărut într-un mesaj video de felicitare a echipei GB, cu o compilație de mesaje de la celebrități, inclusiv Snoop Dogg și David Beckham.
  • Kate a spus: Din partea tuturor celor care ne uităm acasă, felicitări echipei GB”.

Regele Charles al III-lea a condus felicitările aduse olimpicilor britanici, descriindu-i drept o inspirație”, scrie The Independent.

Regelui i s-au alăturat Prințul și Prințesa de Wales și prim-ministrul Keir Starmer, care s-au numărat printre personalitățile de prim rang care au transmis felicitări echipei GB la finalul Jocurilor Olimpice de la Paris.

Declarațiile lui Charles și un mesaj video plin de celebrități din partea lui William și Kate au fost publicate înainte de ceremonia de închidere de la Stade de France.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Între timp, William și Kate au apărut într-un mesaj video de felicitare a echipei GB, cu o compilație de mesaje de la celebrități, inclusiv Snoop Dogg și David Beckham.

Rapperul american a început videoclipul spunând salutări celor dragi” și l-a încheiat cu cuvintele mulțumesc Marii Britanii, în numele marelui Snoop Dogg, al prințului și al frumoasei sale soții”.

Kate a spus: Din partea tuturor celor care ne uităm acasă, felicitări echipei GB”.

William a adăugat apoi: Bravo pentru tot ce ați realizat, ați fost o inspirație pentru noi toți”.

Beckham a spus: Hei Team GB, suntem atât de mândri de voi. Felicitări.”

Printre celelalte persoane care apar în videoclip se numără fosta înotătoare Rebecca Adlington, fosta atletă Dame Jessica Ennis-Hill, fosta alergătoare de medie distanță Dame Kelly Holmes, prezentatorul și autorul Greg James și prezentatoarea TV Emma Willis.

Mesajul regelui suna astfel: Soția mea se alătură mie în a trimite cele mai calde felicitări concurenților și echipelor lor de sprijin din echipa GB și din întregul Commonwealth, pentru numeroasele lor succese remarcabile la Jocurile Olimpice de la Paris. Realizările voastre, în atât de multe discipline, au fost forjate din acea combinație neprețuită de talent brut, curaj adevărat și trudă asiduă de-a lungul multor ani, puse în valoare în ultimele săptămâni prin sportivitate și spirit de echipă în cea mai bună tradiție a Jocurilor”.

Citește și