• Poliția Metropolitană a asigurat că nu există nicio amenințare care să afecteze concertele lui Taylor Swift de pe stadionul Wembley din Londra, programate începând cu 15 august, în ciuda anulării concertelor sale din Viena din cauza unei amenințări teroriste.
  • În urma anulării concertelor de la Viena, Disney și ORF au colaborat pentru a difuza gratuit filmul concertului „Eras Tour” pe Disney+, oferind și o perioadă de probă gratuită de șapte zile pentru fanii din zonă.
  • Fanii din Viena care și-au ratat șansa de a participa la concert au primit diverse recompense, inclusiv coliere Swarovski și reduceri la activități locale, deși stocul de coliere s-a epuizat rapid din cauza cererii mari.

Poliția Metropolitană i-a asigurat pe fani că viitoarele spectacole Eras Tour ale lui Taylor Swift de pe stadionul Wembley nu vor fi afectate de amenințarea teroristă care a dus la anularea concertelor sale la Viena. Cântăreața în vârstă de 34 de ani a fost nevoită să-și anuleze concertele pe stadionul Ernst Happel săptămâna trecută, după ce două persoane au fost arestate în legătură cu un atac terorist planificat asupra spectacolelor, scrie Mirror.

Cu toate acestea, ofițerii londonezi au luat măsuri pentru a atenua îngrijorările înaintea cursei de cinci nopți a lui Taylor la locul de desfășurare, începând cu joia viitoare, 15 august.

Într-o declarație dată publicației People, Poliția Metropolitană a declarat: „Nu există nimic care să indice că chestiunile investigate de autoritățile austriece vor avea un impact asupra evenimentelor viitoare aici, la Londra”.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Ei au adăugat că Londra găzduiește numeroase evenimente de mare profil în fiecare an, milioane de vizitatori având o experiență sigură și plăcută. Oficialii au declarat că vor lucra îndeaproape cu echipele de securitate și „alți parteneri” pentru a se asigura că măsurile de siguranță corespunzătoare sunt în vigoare pentru concertele așteptate cu nerăbdare.

Forța de poliție a concluzionat: „Ca întotdeauna, vom continua să păstrăm orice informații noi sub o analiză atentă”.

Între timp, fanii devastați care au ratat spectacolele de la Viena au primit o șansă specială de a vedea filmul concertului „Eras Tour”.

Disney a făcut echipă cu postul de cablu ORF pentru a difuza filmul lor Disney+ ca o premieră TV gratuită sâmbătă seara, oferind, de asemenea, o perioadă limitată de probă gratuită de șapte zile a Disney+ Premium pentru fanii din zonă care doresc să vizioneze filmul concert până la 10 august.

Consiliul de Turism din Viena a accesat Instagram pentru a împărtăși toate modurile în care fanii se pot bucura de oraș în urma concertelor anulate, inclusiv diverse activități gratuite sau intrări cu reducere. Cei care nu au putut să participe la spectacol au fost invitați la magazinul Kristallwelten Swarovski pentru o „surpriză de cristal”, fanii dezvăluind pe rețelele de socializare că, după ce și-au arătat biletele inutilizabile, li s-a oferit un colier de la brand cu o varietate de modele diferite, ascuns într-o pungă.

Cu toate acestea, „din cauza cererii copleșitoare”, magazinul a rămas fără coliere, dar totuși a oferit fanilor o reducere specială.

Citește și