• Apariția surpriză a lui Kate a fost bine primită de fanii regali, dar noul aspect al lui William a atras și mai mult atenția.
  • Aceasta a generat un interes crescut în jurul imaginii publice a cuplului regal.
  • Harry și Meghan se pregătesc pentru un turneu în Columbia, iar locuitori consideră că este o tentativă de a distrage atenția de la scandalurile de corupție.

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a făcut o revenire surpriză înaintea ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, duminică, alături de Prințul William, care purta un nou look mult mai robust, conform The Independent.

Felicitându-i pe eroii echipei din Marea Britanie într-un scurt clip video, Kate spune: „Din partea tuturor celor care ne urmăresc de acasă, felicitări echipei din Marea Britanie”, înainte ca William să adauge: „Bravo pentru tot ce ați realizat. Ați fost o inspirație pentru noi toți”.

În timp ce apariția ei surpriză a încântat fanii regali, noul look a lui William a fost cel care a furat spectacolul, unii telespectatori lăudându-i aspectul.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Între timp, unii locuitori ai Columbiei susțin că turneul Ducelui și Ducesei de Sussex în țară este folosit pentru a distrage atenția de la scandalurile de corupție care afectează guvernul său.

Harry și Meghan vor începe joi un turneu de patru zile în țară, unde „se vor întâlni cu lideri, tineri și femei care întruchipează aspirațiile și vocile columbienilor dedicați progresului”.

Cu toate acestea, unii rămân neconvinși. Un avocat stabilit în Bogota a declarat pentru Mail on Sunday: „Sunt sigur că Meghan și Harry au intenții bune, dar toată lumea de aici vorbește despre cât de evident sunt manipulați.

„Desigur, puterea lor de vedetă va fi folosită pentru a atrage atenția asupra oamenilor săraci și a anumitor zone culturale din Columbia, dar realitatea este că guvernul columbian se îneacă în scandaluri de când a venit în urmă cu doi ani. Au nevoie de ceva care să îi liniștească pe oameni acasă și să îi facă să arate bine în străinătate.

Citește și