• Ucraina continuă să atace cu rachete și drone regiunea de frontieră rusă Kursk.
  • Kievul a declarat marți că a preluat controlul asupra a 74 de localități din Kursk, la o săptămână după ce mii de soldați ucraineni au început ofensiva.
  • Rusia spune că trupele Kievului au fost oprite și atacurile au fost respinse în satele aflate la aproximativ 26-28 km de frontieră.

Ucraina continuă să atace cu rachete și drone regiunea de frontieră rusă Kursk. Kievul a declarat că a a preluat controlul asupra mai multor localități, într-o incursiune pe care președintele american Joe Biden a numit-o o „adevărată dilemă” pentru liderul de la Kremlin.


Patru rachete lansate de Ucraina au fost distruse deasupra orașului Kursk, iar întreaga regiune a fost sub alertă aeriană aproape toată noaptea, a declarat guvernatorul interimar al regiunii, citat de Reuters.

Kievul a declarat marți că a preluat controlul asupra a 74 de localități din Kursk, la o săptămână după ce mii de soldați ucraineni au început ofensiva.

Recomandări

TRUMP SE VEDE CU MODI
BUCĂTĂRIA CU E-URI
CUM RĂMÂNE CU HUW?
NICI PE HARRIS, NICI PE TRUMP
FATA LUI ESTE MODEL
SĂ VEZI ȘI SĂ CREZI!

Rusia spune că trupele Kievului au fost oprite și atacurile au fost respinse în satele aflate la aproximativ 26-28 km de frontieră.