• Dumb Phone transformă iPhone-ul într-un gadget minimalist.
  • Dumb Phone e o soluție pentru cei care simt că își pierd concentrarea.
  • Aplicația e gratuită o săptămână, apoi costă 15 lei pe lună.

Când te simți copleșit de notificări, Dumb Phone îți dă pauza mentală de care ai nevoie! Într-o lume în care smartphone-urile ne consumă atenția la fiecare pas, aplicația Dumb Phone vine ca o gură de aer proaspăt, pentru că schimbă complet interfața iPhone-ului. Fără notificări inutile și pictograme colorate, vine doar cu 6 funcții de bază de care ai nevoie zilnic.

Aplicația e ideală pentru cei care simt că își pierd concentrarea sau pentru bunicii care nu se împacă cu tehnologia modernă. Dumb Phone poate fi descărcat gratuit și vine cu o perioadă de testare de șapte zile. După asta, abonamentul lunar e de aproximativ 15 lei, cel anual costă 47 de lei, iar accesul pe viață e disponibil pentru 117 lei.

La începutul anului, Nokia a lansat un telefon cu clapetă la fel ca cel pe care îl folosea păpușa Barbie. Dispozitivul, fără acces la internet, e un trend în rândul tinerilor din Generația Z, care încearcă să reducă activitatea digitală și să se distanțeze de conținutul toxic de pe rețelele sociale.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Citește și