• Va reuși Modi ce n-au reușit până acum Xi Jinping, Erdogan, sau Viktor Orban? Toți au vrut să fie mediatori ai păcii dintre Ucraina și Rusia, dar războiul continuă. Acum premierul Indiei a ajuns la Kiev să-l viziteze pe Zelenski și își incearcă și el norocul. La Moscova, în schimb, Putin plănuiește răzbunarea pentru incursiunea ucrainenilor pe teritoriul rusesc.
  • A scăpat de „fantomele trecutului” cu ajutorul justiției. Unei femei trans din Australia i-a fost refuzat dreptul de a fi membru pe o rețea socială dedicată exclusiv femeilor, pe motiv că în trecut a fost bărbat. A dat în judecată rețeaua iar acum e femeie cu drepturi depline. A primit și despăgubiri.
  • Empatia e cel mai bun tratament. În seara asta discutam cu cercetătorul Gabriel Balmuș de la Cambridge despre studiul care afirmă că medicii care dau dovadă de empatie reușesc să își vindece mai ușor pacienții.
  • De 23 august, soldații români nu mai bat pas de defilare, ca pe vremea comunismului. În schimb își dau cu stângul în dreptul la exercițiile militare la care participă. Artileriștii români din Polonia au greșit ținta când au lansat obuze la un exercițiu comun NATO. Au lovit trei blocuri din zona poligonului unde exersau tehnicile de luptă.
  • Marea Britanie e Închisoarea Îngerilor. Căci unde e lege, e și tocmeală… pe locurile din pușcării. Autoritățile le taie din pedespe infractorilor sau renunță să îi mai condamne pe cei mai puțin periculoși. Pur și simplu nu mai au niciun loc în închisori.
  • Locul unde banii cresc din pământ. Recolta de toamnă – 20.000 de dolari, numai buni de pus la borcan! Singura problemă – să îți amintești unde i-ai „plantat”!

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII