• Westwick a postat câteva fotografii de la nunta lor.
  • Cuplul a găzduit o nuntă de trei zile pe Coasta Amalfi.
  • Jackson a purtat o rochie personalizată de designerul italian Alberta Ferretti și o ținută separată de la Pronovias Atelier pentru recepție.

Ed Westwick a confirmat că el și Amy Jackson au avut o a doua nuntă în Italia, după ce s-au căsătorit în cadrul unei mici ceremonii civile pe 9 august la Londra. Ed a postat pe Instagram fotografii de la nunta sa de pe 24 august cu fosta Miss Teen World, scrie The Independent.

La începutul acestei săptămâni, Westwick, în vârstă de 37 de ani, a postat câteva fotografii în timp ce cuplul a aterizat joi în Italia, înainte de weekendul nunții lor.

Cuplul a găzduit o nuntă de trei zile pe Coasta Amalfi, Jackson spunând că „romantismul atemporal și farmecul vintage” au făcut-o perfectă pentru ei, a raportat revista People.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Jackson a purtat o rochie personalizată de designerul italian Alberta Ferretti și o ținută separată de la Pronovias Atelier pentru recepție.

„Mâncarea și băutura excelentă au fost importante pentru noi – am vrut ca oaspeții noștri să plece sătui și fericiți”, a spus Westwick. „Am vrut, de asemenea, să îmbrățișăm produsele de sezon de pe Coasta Amalfi și să avem un meniu unic, tipic regiunii.”

Pe lângă mâncare, bucătarul-patiser Damiano Carrara a creat, de asemenea, ciocolată în onoarea răposaților mamă și tată ai lui Westwick, Carole și Peter. Bomboanele de ciocolată inspirate din căpșuni și meringue au avut numele părinților săi gravate în ele și au fost oferite invitaților ca favoruri de nuntă.

„Știu că sunt acolo sus și ne privesc de sus și am vrut să îi implic într-un fel”, a spus Westwick.

Citește și