• Nominalizat de două ori la Oscar, Sir Ian McKellen, a anunțat că își va lua liber de la muncă pentru restul anului.
  • McKellen a declarat că s-a simțit „slăbit fizic” în urma incidentului.
  • Deși nu a oferit detalii despre când va reveni la actorie, McKellen a spus că este entuziasmat de ideea de a-și relua rolul celebru al vrăjitorului Gandalf.

Sir Ian McKellen a anunțat că își ia liber de la actorie pentru tot restul anului, după ce s-a rănit la încheietura mâinii și la gât în urma unei căzături în timp ce juca pe scenă, scrie The Independent.

Nominalizat de două ori la Oscar, în vârstă de 85 de ani, și-a pierdut echilibrul în timpul unei scene de luptă dintr-o piesă, în iunie, la Teatrul Noel Coward, iar de atunci se confruntă cu o vertebră ciobită și o încheietură fracturată.

Într-un nou interviu, actorul, cunoscut mai ales pentru rolul vrăjitorului Gandalf din Stăpânul Inelelor, a declarat că s-a simțit „slăbit fizic” în urma căzăturii. El a explicat: „Cu toții ne împiedicăm toată viața, doar că atunci când ajungi la vârsta mea nu te mai poți ridica mereu”.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

McKellen a spus că plănuiește să își ia liber de la muncă pentru restul anului, dar a insistat că nu pentru că ar fi nevoie din punct de vedere al sănătății sale. „De obicei lucrez sau mă pregătesc să lucrez, am făcut un pic din asta, întrebându-mă care ar putea fi cel mai bun plan. Îmi voi lua liber restul anului. Nu pentru că trebuie, ci doar pentru că vreau”, a declarat el.

McKellen a spus într-o declarație că plecarea sa a fost decisă cu „cea mai mare reticență” din cauza sfatului medicului.

A fost deja raportat că o nouă tranșă a filmelor The Lord Of The Rings este în lucru, Andy Serkis regizând și jucând în prima tranșă, numită The Hunt for Gollum.

McKellen părea încântat de perspectiva de a-și relua rolul vrăjitorului Gandalf, personaj pe care l-a interpretat în primele trei filme și în trilogia The Hobbit, toate regizate de cineastul neozeelandez Peter Jackson.

„Entuziasmul pentru Stăpânul Inelelor nu dă semne că s-ar diminua”, a declarat el pentru Big Issue. „S-ar putea chiar să mă întorc pentru a-l juca din nou pe Gandalf”.

Citește și