• În capitală, ploile sunt așteptate marți, miercuri și în weekend.
  • Amiezile se mențin calde.
  • Weekend-ul următor ar putea aduce o răcire mai importantă, cu maxime sub 20°C.

Prima săptămână de septembrie a adus vreme caldă și însorită, dar lucrurile se schimbă începând de mâine seară. Ploile își vor face apariția, iar în anumite zile vei avea nevoie de haine mai groase.

Avem nevoie mâine de umbrelă doar prin partea de vest, aproximativ după-amiaza și înspre seară. În rest, încă o zi superbă precum cea de astăzi, în care nici temperaturile nu se schimbă prea mult. Așa că, cu excepția banatului, ne bucurăm de încă o zi de vară. Dar ploile cam bat la uși începând de a mâine seară.

Apar schimbări, ploile care cuprind partea de vest mâine seară, cuprind jumătate de țară până marți dimineață-marți spre seară. Miercuri și joi avem ploi și prin celelalte regiuni. Dar, temperaturile nu scad prea mult.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Weekend-ul următor pare că începe toamna, s-ar putea să apară prima o răcire mai serioasă a acestei luni și vorbim de temperaturi maxime sub 20 de grade și foarte multe ploi.

Dar este doar un semnal în acest moment, este destul de incert, așa că pe parcursul săptămânii următoare o să ne mai auzim cu informații despre weekend-ul următor. 

Citește și