• OpenAI lansează Strawberry și Orion, cu abonamente de 2.000$ pe lună.
  • Strawberry promite soluții avansate pentru probleme complexe și cercetări aprofundate.
  • Despre modelul Orion, informațiile sunt limitate, dar se așteaptă să fie la fel de avansate.

OpenAI ar putea face abonamente de 2.000 de dolari pe lună. ChatGPT are în lucru noi modele lingvistice şi ia în considerare abonamente mult mai scumpe, față de ce are în prezent. Acum apare și întrebarea…Cine va da această sumă pentru un chatbot?

Care sunt mai exact planurile lui Altman cu OpenAI?

OpenAI plănuiește să lanseze două noi modele lingvistice avansate, Strawberry și Orion, care ar putea schimba radical oferta sa de servicii. În timp ce abonamentul curent ChatGPT Plus este disponibil pentru 20 de dolari pe lună, noile modele ar putea introduce opțiuni de abonament premium cu prețuri de până la 2.000 de dolari lunar. Modelul Strawberry, care este așteptat să fie lansat în toamnă, promite să abordeze probleme complexe de matematică, să dezvolte strategii de piață și să facă cercetări aprofundate. Altman spune că va avea capacitatea de a rezolva sarcini pe care nu le-a întâlnit anterior.

Despre modelul Orion sunt disponibile puține informații, dar se așteaptă să ofere și el funcționalități avansate. În paralel, OpenAI este în plină campanie de atragere de fonduri, vizând investiții mari, de la companii precum Nvidia și Apple. Aceste investiții ar putea să crească valoarea de piață a OpenAI la peste 100 de miliarde de dolari. Strategia de preț pentru noile modele reflectă ambiția OpenAI de a răspunde cererii pentru soluții A.I. extrem de avansate și personalizate, având în vedere că funcționalitățile actuale sunt disponibile fie gratuit, fie prin abonamente accesibile.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Citește și