• Elon Musk a avertizat pe platforma X că aprobarea de către SUA a loviturilor cu rachete de croazieră asupra Rusiei ar putea conduce la un Al Treilea război mondial.
  • Influencerul Mario Nawfal a discutat despre această posibilitate, fiind susținut de Musk, care a spus că aceasta ar putea reprezenta un pas semnificativ spre un conflict major.
  • Klay Thompson a comentat că „Al Treilea Război Mondial a început de ceva vreme, dar nu ni se spune”, iar Musk a confirmat aceste temeri.

Elon Musk, miliardar și susținător al lui Donald Trump, a lansat o avertizare pe platforma X (fost Twitter), spunând că riscul unui Al Treilea Război Mondial ar putea crește dacă SUA aprobă utilizarea rachetelor de croazieră occidentale împotriva Rusiei.

Musk a reacționat la un mesaj postat de Mario Nawfal, un influencer cu peste 1,6 milioane de urmăritori pe X, care a discutat despre posibilitatea ca SUA și Marea Britanie să autorizeze atacuri cu rachete asupra teritoriului rus. Nawfal și Musk au fost susținuți de comentarii de la Klay Thompson, care a sugerat că „al treilea război mondial a început de ceva vreme, dar nu ni se spune”.

Musk a confirmat aceste temeri, afirmând că autorizarea atacurilor cu rachete ar putea fi „un pas în această direcție”.

Recomandări

CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE
MELANIA SE APĂRĂ
GAGA NU SE FEREȘTE
BODY ISSUES TIKTOK
HEZBOLLAH E DETONAT

Citește și