• 3 drumuri naționale din Galați și Vaslui sunt închise circulației din cauza inundațiilor.
  • Unforgettable Festival are loc în weekend la Romexpo.
  • „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” se va desfășura pe strada Novaci.

Dacă ai în plan să pleci spre zona Moldovei, fii atent pentru că sunt drumuri închise din cauza inundațiilor provocate de ciclonul Boris. Dacă rămâi în Capitală, Unforgettable Festival și The Color Run, impun restricții și azi.

Care este situația cu drumurile din Galați și Vaslui?

În acest moment, apele s-au retras spre Siret. Acestea au scăzut cu aproximativ 50 de cm în ultimele ore. Traficul s-a putut relua în urmă cu puțin timp pe DN26, drumul de legătură dintre județele Galați și Vaslui. Rămân în continuare blocate câteva drumuri județene și naționale din cele două județe. Sunt închise 2 tronsoane de drumuri județene. Polițiștii rutieri îi îndeamnă pe șoferi să nu plece la drum fără a se asigura că pot conduce. Sunt pericole de inundații în vestul țării, aduse tot de ciclonul Boris.

Cum se circulă în București?

În București, restricțiile sunt date de evenimente culturale și sportive. „Străzi Deschise – București, Promenadă Urbană” se va desfășura pe strada Novaci. Unforgettable Festival are loc în weekend la Romexpo. Restricții sunt și pentru The Color Run, dar fără a fi afectat traficul rutier.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Citește și