• Sir Elton John a câștigat primul său Emmy și a devenit EGOT.
  • „Succession” a câștigat premiul Emmy pentru cel mai bun serial dramatic.
  • „Shogun” a doborât recordul cu 18 trofee.

Premiile Emmy 2024 au adus pe scena de la Los Angeles un adevărat spectacol de talent și emoție, cu marii câștigători: Succession, Shogun și The Bear, care au strălucit printre aplauze. De la triumful lui Sir Elton John, care a devenit EGOT, până la momentele emoționante ale actorilor care au sărbătorit recunoașterea pentru munca lor, ceremonia de anul acesta a fost un omagiu adus excelenței în televiziune.

Cum s-au evidențiat serialele Succession, Shogun  și The Bear?

Succession a fost, fără îndoială, vedeta serii, câștigând premiul pentru cel mai bun serial dramatic, împreună cu distincții pentru scenariu și regie. Pe de altă parte, drama „Shogun” a câştigat 18 trofee și a bătut deja recordul pentru cele mai multe victorii într-un sezon la Creative Arts Emmy weekendul trecut, iar „The Bear” şi-a depăşit propriul record pentru cele mai multe Primetime Emmy.

Ce a însemnat premiul Emmy pentru Sir Elton John?

Sir Elton John a trăit un moment istoric la Premiile Emmy 2024, câștigând pentru prima dată un trofeu Emmy, ceea ce i-a conferit statutul de EGOT—un club exclusivist care include artiști ce au câștigat premii Emmy, Grammy, Oscar și Tony. Acest premiu a fost obținut pentru emisiunea sa specială, Farewell From Dodger Stadium, iar victoria sa a fost primită cu ovații de către public. Deși nu a putut să ridice personal premiul din cauza unei intervenții chirurgicale la genunchi, un purtător de cuvânt a acceptat trofeul în numele său, subliniind impactul pe care Elton l-a avut asupra muzicii și societății. În discursul său, el a fost descris ca fiind o figură care „a creat coloana sonoră a vieții noastre”.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Citește și