• Emily in Paris va reveni cu sezonul 5.
  • Collins, care a dat vestea în cadrul emisiunii Good Morning America, a postat un video pe Instagram, spunând: „Nu există niciun loc ca Roma”.
  • „Marcello este o cu totul altă aventură pe care ne-o dorim pentru Emily”, a declarat Collins.

Vești bune pentru fanii serialului Emily in Paris. Netflix a confirmat că serialul atât de apreciat de fanii din întreaga lume se va întoarce pe micile ecrane cu cel de-al cincilea sezon, scrie The Hollywood Reporter.

Collins, care a dat vestea în cadrul emisiunii Good Morning America, a postat un video pe Instagram, spunând: „Nu există niciun loc ca Roma”.

View this post on Instagram

A post shared by Netflix US (@netflix)

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Vestea vine la scurt timp după debutul părții a doua a sezonului patru pe 12 septembrie. Sezonul al patrulea se încheiase cu Agenția Grateau lansând un birou la Roma, pe care Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) dorește ca Emily (Collins) să îl conducă, oferindu-i un motiv să rămână în Italia lângă noul ei iubit, Marcello Muratori (Eugenio Franceschini).

„Marcello este o cu totul altă aventură pe care ne-o dorim pentru Emily pentru că, în cele din urmă, ne dorim ca ea să poată avea un echilibru mai bun între viața personală și cea profesională”, a declarat Collins pentru Tudum. „Vrem ca Emily să fie capabilă să zâmbească fără condiții. Vrem să o vedem dincolo de modul ei de vacanță. Iar el vine în acel moment perfect”.

Citește și