• Joe Biden spune că Serviciul Secret are nevoie de mai mult ajutor.
  • Biden a spus că ar putea fi necesar să se analizeze dacă serviciul are nevoie de „mai mult personal sau nu”.
  • Fostul președinte al SUA se afla pe gaura a cincea când a fost trântit la pământ de agenții de securitate care se temeau de un atentat la viața sa.

Președintele american Joe Biden a declarat că Serviciul Secret are nevoie de mai mult ajutor după ce Donald Trump a fost ținta unei aparente tentative de asasinat duminică. Biden a declarat că este recunoscător că Trump este „bine”, înainte de a adăuga că nu are încă un raport complet al celor întâmplate, scrie Sky News.

El a adăugat: „Un lucru pe care vreau să îl clarific este că Serviciul are nevoie de mai mult ajutor și cred că Congresul ar trebui să răspundă nevoilor lor”. Când a fost întrebat de ce ajutor suplimentar are nevoie serviciul, Biden a spus că ar putea fi necesar să se analizeze dacă serviciul are nevoie de „mai mult personal sau nu”.

El a făcut aceste remarci după ce FBI a declarat că o „aparentă tentativă de asasinat” asupra lui Trump a fost dejucată duminică, cu un bărbat arestat și o pușcă de asalt recuperată.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI

Trump juca la Trump International Golf Course din West Palm Beach, Florida, când s-au auzit focuri de armă. Nu se știe încă dacă suspectul a tras primul, dacă a tras vreun foc sau dacă doar Serviciul Secret a tras.

Fostul președinte al SUA se afla pe gaura a cincea când a fost trântit la pământ de agenții de securitate care se temeau de un atentat la viața sa.

A cincea gaură din colțul nord-estic al terenului de golf se află la puțin peste 300 de metri de gardul perimetral sudic.

Terenul de golf este înconjurat de vegetație deasă, însă imaginile prin satelit arată că zona dintre gard și punctul aproximativ pe care Trump îl atinsese pe teren este în cea mai mare parte apă deschisă și iarbă – linia de vizibilitate putând fi blocată de câțiva copaci de lângă lac.

Citește și