• Cea mai mare schimbare este personalizarea ecranului de pornire.
  • Apple a declarat că Apple Intelligence nu va fi lansat oficial până la iOS 18.1, care va fi lansat în octombrie.
  • Centrul de control a primit, de asemenea, o revizuire extinsă, cu un aspect nou și posibilitatea de a avea mai multe pagini de controale.

Așteptarea a luat sfârșit – iOS 18 este aici. Dacă ai un iPhone compatibil, asigură-te că îl primești acum, accesând Setări > General > Actualizare software.

iOS 18 este o actualizare importantă pentru iPhone deoarece în cele din urmă prinde Apple la concurență cu Apple Intelligence, suita sa de instrumente bazate pe Inteligență Artificială. Cu toate acestea, din cauza puterii de procesare, funcțiile Apple Intelligence necesită cel puțin un iPhone 15 Pro sau iPhone 15 Pro Max. Toate dispozitivele iPhone 16 vor avea acces la Apple Intelligence. Cu toate acestea, Apple a declarat că Apple Intelligence nu va fi lansat oficial până la iOS 18.1, care va fi lansat în octombrie, scrie Digital Trends.

Cea mai mare schimbare este personalizarea ecranului de pornire. Acum, utilizatorii își pot plasa pictogramele aplicațiilor și widget-urile oriunde pe grila ecranului de pornire, chiar dacă există spații între pictograme sau widget-uri.

Recomandări

BANII VIN, BANII PLEACĂ!
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE
CHER DESCHIDE SHOW-UL
CE FILM VEZI
SOMN DE VOIE

Este similar cu Android și deschide o lume de noi aranjamente ale ecranului de pornire. De asemenea, Apple a adăugat o nouă temă întunecată pentru pictogramele și widget-urile aplicațiilor, care se activează atunci când modul întunecat este activat. Un nou instrument de tematizare vă permite să schimbați culorile pictogramelor aplicațiilor într-o singură nuanță care poate completa imaginea de fundal.

Centrul de control a primit, de asemenea, o revizuire extinsă, cu un aspect nou și posibilitatea de a avea mai multe pagini de controale. De asemenea, puteți rearanja controalele după cum credeți de cuviință, iar acum dezvoltatorii terți pot adăuga controale pentru aplicațiile lor pe care le puteți adăuga la Centrul de control. Utilizatorii pot schimba acum comenzile rapide de pe ecranul de blocare la alte aplicații în afară de lanternă și cameră, inclusiv aplicații terțe.

Citește și