• Unii vor vedea postarea ca o mișcare surprinzătoare, având în vedere tensiunile nerezolvate dintre frați.
  • O postare de pe contul familiei regale de duminică a marcat primul mesaj public de aniversare pentru Harry din 2021.
  • Kate Middleton, prințesă de Wales, a declarat că a terminat chimioterapia pentru tratamentul său împotriva cancerului.

Prințesa de Wales i-a urat Ducelui de Sussex o aniversare fericită de 40 de ani într-un mesaj pe social media la câteva zile după videoclipul emoționant despre tratamentul pentru cancer, scrie The Independent.

William și Kate au împărtășit o postare anterioară a familiei regale pe X, fostul Twitter, și au adăugat propriul lor mesaj: „Îi urăm o aniversare fericită de 40 de ani Ducelui de Sussex!”

Unii vor vedea postarea ca o mișcare surprinzătoare, având în vedere tensiunile nerezolvate dintre frați.
Înstrăinarea lor nu a dat niciun semn de încetare, ducele având, de asemenea, o relație tensionată cu tatăl său, regele. O postare de pe contul familiei regale de duminică a marcat primul mesaj public de aniversare pentru Harry din 2021.

Harry, care locuiește în California, și-a petrecut duminică ziua de naștere alături de ducesa de Sussex Meghan Markle și copiii lor, prințul Archie și prințesa Lilibeth.

Kate Middleton, prințesă de Wales, a declarat că a terminat chimioterapia pentru tratamentul său împotriva cancerului și va reveni treptat la viața publică în următoarele luni.

„Ultimele nouă luni au fost incredibil de dificile pentru noi ca familie. Cancerul este ceva complicat, înfricoșător și imprevizibil pentru toată lumea, în special pentru cei apropiați”, a explicat ea într-un videoclip emoționant.

Citește și