• Billie Eilish și fratele ei Finneas îndeamnă fanii să o susțină pe Kamala Harris și să voteze ca și cum „viața lor ar depinde de asta”.
  • Eilish și Finneas spun că Harris și Tim Walz luptă pentru libertatea de reproducere, planetă și democrație și că trebuie să oprim extremiștii prin vot.
  • Între timp, fostul președinte Donald Trump a scăpat de două tentative de asasinat recente, ceea ce a dus la critici din partea republicanilor pentru retorica folosită de democrați.

Billie Eilish și-a îndemnat fanii să o susțină pe Kamala Harris pentru președinție și să „voteze ca și cum viața voastră lor depinde de asta”, scrie Music-News.

Cântăreața în vârstă de 22 de ani și fratele ei Finneas, în vârstă de 27 de ani, au făcut un pas înainte pentru a o susține pe Harris și pe contracandidatul ei Tim Walz pentru alegerile din 2024.

Pe 5 noiembrie, americanii vor merge la urne pentru a decide dacă actualul vicepreședinte Harris sau fostul președinte Donald Trump ar trebui să fie pus în fruntea țării – iar cântăreții pop sunt insistenți că primul trebuie să câștige.

Recomandări

IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
ITALIA SUB APĂ
LIBER LA DRONE

Marți, cântăreața Bad Guy a declarat pe rețelele de socializare: „Votăm pentru Kamala Harris și Tim Walz pentru că luptă pentru a ne proteja libertatea de reproducere, planeta și democrația”.

Finneas a adăugat: „Nu putem lăsa extremiștii să ne controleze viețile, libertățile și viitorul. Singura modalitate de a-i opri pe aceștia și agenda periculoasă a Proiectului 2025 este să votăm și să o alegem pe Kamala Harris.”

Eilish a adăugat apoi: „Votați ca și cum viața voastră ar depinde de asta. Pentru că depinde.”

Duminică, serviciile de securitate au dejucat o a doua tentativă de asasinat împotriva lui Trump, în timp ce acesta se afla la golf.

Suspectul Ryan Wesley Routh a fost arestat în Florida după ce serviciile de securitate l-au văzut cu o armă AK-47.

Fostul președinte a evitat la limită să fie ucis în iulie, când trăgătorul Thomas Matthew Crooks a tras în el și un glonț i-a zgâriat urechea.

Susținătorii republicani i-au criticat pe susținătorii democrați pentru că au folosit o retorică precum etichetarea lui Trump drept „extremist” pentru că a încurajat potențiali asasini să îl atace.

Citește și