• Moldova intră sub cod galben de ploi la noapte și mâine, dar nu se vor depăși 30 l/mp.
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare meteorologică de Cod galben de ploi care vizează zona Moldovei.
  • Weekend-ul aduce vreme frumoasă în toată țara. În capitală vor fi 27°C și soare.

Ploile apar trecător astăzi și mâine, dar vor fi și momente însorite în toate regiunile. Diminețile vor fi ceva mai calde, iar veștile pentru perioada următoare sunt bune: mult soare și maxime ce pot ajunge spre 30 de grade.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o atenționare meteorologică de Cod galben de ploi care vizează zona Moldovei, afectată deja de inundațiile din ultimele zile, și nordul Dobrogei.

Meteorologii au emis o nouă atenționare meteo Cod galben de ploi, care va viza nordul Dobrogei și Moldova, zonă afectată de inundațiile de la finalul săptămânii trecute și de marți după amiază.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Dar în aceste zile, temperaturile sunt mai coborâte, mai ales mâine, când plouă, în partea de est și sud-est temperaturile nu mai trec de 20…22 de grade. În weekend, vorbim de o încălzire și temperaturile ajung din nou la 25… 26 de grade, o vreme plăcută sub aspect termic. Este drept că diminețile devin mai răcoroase în weekend, temperaturi ce coboară în depresiuni până spre limita de îngheț, 2… 3 grade pentru zonele depresionare din estul Transilvaniei.

Citește și