• George Clooney și Brad Pitt și-au exprimat optimismul cu privire la alegerile prezidențiale din 5 noiembrie.
  • Clooney a publicat un editorial în The New York Times, în care a cerut Președintelui Joe Biden să își încheie campania.
  • Clooney a declarat că este încântat să o sprijine pe Harris în campania sa istorică, evidențiind leadershipul lui Biden în salvarea democrației.

George Clooney și Brad Pitt sunt optimiști cu privire la viitoarele alegeri prezidențiale, care sunt la mai puțin de 50 de zile distanță, scrie Variety.

„Mă simt foarte optimist”, a declarat Clooney lui Marc Malkin de la Variety la premiera „Wolfs” din Los Angeles, miercuri seara. „Mă simt plin de speranță”, a completat Pitt.

Vicepreședintele Kamala Harris se va confrunta cu fostul Președinte Donald Trump atunci când cetățenii americani își vor exprima votul în alegerile din 5 noiembrie. „Momentul este foarte important”, a explicat Clooney, „așa că sunt plin de speranță”.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Clooney a ținut prima pagină a ziarelor pe 10 iulie pentru publicarea unui editorial în The New York Times, în care îl îndemna pe Președintele Joe Biden să își încheie campania în urma prestației sale în dezbaterea prezidențială împotriva lui Trump. Câștigătorul premiului Oscar a remarcat în editorialul său că democrații au fost „cu toții atât de îngroziți de perspectiva unui al doilea mandat al lui Trump încât am ales să ignorăm orice semnal de alarmă” atunci când a venit vorba de îmbătrânirea lui Biden.

„Nu vom câștiga în noiembrie cu acest Președinte”, a scris el atunci despre Biden. „Pe lângă asta, nu vom câștiga Camera Reprezentanților și vom pierde Senatul. Aceasta nu este doar opinia mea; aceasta este opinia fiecărui senator, membru al Congresului și guvernator cu care am vorbit în particular. Cu fiecare în parte, indiferent de ceea ce spune el sau ea în mod public.”

După ce Biden a anunțat pe 21 iulie că se retrage din cursă și că o susține pe Harris drept candidată democrată, Clooney și-a exprimat public sprijinul pentru Harris.

„Președintele Biden a arătat ce înseamnă adevăratul leadership”, a spus Clooney într-o declarație în iulie. „El salvează democrația încă o dată. Suntem cu toții foarte încântați să facem tot ce ne stă în putință pentru a o susține pe vicepreședinta Harris în cursa sa istorică.”

Clooney și Pitt au pășit pe covorul roșu la premiera filmului „Wolfs”, cel mai recent film al lor împreună. În filmul de acțiune și comedie, cei doi actori interpretează roluri de reparatori profesioniști forțați să lucreze împreună după ce li s-a încredințat aceeași misiune. Din distribuție mai fac parte Austin Abrams, Amy Ryan, Poorna Jagannathan și Richard Klein.

„Wolfs” are premiera pe 27 septembrie pe Apple TV+.

Citește și