• DinDim, prietenul meu pinguin este inspirat dintr-o poveste reală.
  • În 10 vieți norocoase, Beckett învață, că uneori trebuie să îți pierzi totul pentru a găsi adevăratul destin.
  • Vini este un poet timid, iar Tito un chitarist fermecător.

Vrei să vezi un film cu animale? Ai noroc, deoarece acestea devin protagonistele marilor ecrane în acest sezon cinematografic și aduc povești pline de emoție, aventură și lecții de viață. De la prietenii neașteptate între oameni și necuvântătoare până la animale care învață să își schimbe destinul, aceste filme captivează printr-o combinație de umor, tandrețe și înțelepciune.

Sunt filme care o să te facă să te gândești serios să îți iei și tu un animal de companie și nu numai. Deoarece pe primul loc este „DinDim, prietenul meu pinguin”. Inspirat dintr-o poveste reală, filmul prezintă aventura încântătoare a unui pinguin pierdut, care transformă viața unui pescar cu inima frântă. Cei doi se împrietenesc în ciuda tuturor barierelor și formează o legătură puternică, pe care nici măcar imensul ocean nu o mai poate rupe. În film avem și un cast destul de tare, în rolul principal fiind celebrul Jean Reno, iar prețul unui bilet la cinema este de 35 de lei.

Pe locul doi este filmul 10 vieți norocoase. Beckett este un motan adorabil și extrem de răsfățat care nu știe să aprecieze lucrurile bune din viață sa. Stăpâna lui este Rose, o tânără cercetătoare hotărâtă să salveze albinele de la extincție. Ea l-a găsit și salvat pe pisoi de la un adăpost pentru animale încă de când era puiuț și de atunci au fost mereu doar ei doi. Însă totul e pe cale să se schimbe radical după ce Beckett își pierde și cea de-a noua viață.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Iar pe locul 3 se află „Arca lui Noe: Aventuri șoricești. Arca lui Noe: Aventuri șoricești este o animație plină de umor și aduce o abordare unică a legendei biblice. Povestea urmărește doi șoricei ingenioși, Vini și Tito, care încearcă să se strecoare pe Arca lui Noe înainte de marele potop.

Citește și