• Casele bogaților includ saune umede și uscate pentru relaxare.
  • Terenurile de baschet și golf sunt deja comune în proprietățile de lux.
  • Jacuzzi-urile private și piscinele interioare sunt indispensabile în vilele exclusiviste.

Tu ce facilități ai acasă? Te-ai gândit vreodată să ai propriul spa într-una din camere? Pentru cei extrem de bogați, a avea o casă înseamnă mai mult decât un simplu spațiu de locuit. Multe proprietăți de lux includ facilități care rivalizează cu cele ale celor mai bune hoteluri.

De la saune uscate și umede, până la piscine interioare, vilele de lux devin spa-uri private. Proprietarii își adaugă terenuri de baschet și golf, jacuzzi-uri și săli de forță de ultimă generație pentru un stil de viață sănătos și relaxant, fără a părăsi confortul casei. Saunele, fie ele uscate sau umede, sunt o cerere frecventă, oferind relaxare și detoxifiere chiar la domiciliu.

Dar dacă sauna e prea simplă sau nu e pe placul tău, vilele de lux au și jacuzzi și piscine interioare care sunt esențiale, nu doar pentru plăcerea estetică, dar și pentru că proprietarii le folosesc pentru terapii de recuperare și exerciții fizice. Un alt trend tot mai popular este să ai teren de baschet și golf în curtea vilei sau chiar în interiorul casei. Ce e mai plăcut decât să ieși la orice oră din casă și să arunci la coș? Mai trebuie o boxă, un bucătar care să gătească ceva bun și arată ideal.

Recomandări

ALERTĂ ÎN NORVEGIA
IOHANNIS VREA ÎN SENAT
ISRAELUL DEPĂȘEȘTE LINIA ROȘIE
BANII VIN, BANII PLEACĂ!
CUM TE INFLUENȚEAZĂ POLITICA
UE AJUTĂ DUPĂ INUNDAȚII

Sala de forță este adesea completată cu cele mai noi echipamente de fitness și chiar cu spații dedicate pentru yoga sau balet. În plus, camerele de masaj și tancurile de deprivare senzorială devin un must pentru aceste case, care reprezintă templuri de bună stare, iar fiecare metru devine funcțional.

Citește și