• Man City și Inter Milano au terminat 0-0 în primul lor meci din grupa de Champions League.
  • Dortmund a câștigat cu 3-0 pe terenul lui Club Brugge.
  • Portarul Gironei, Gazzaniga, a scăpat mingea în poartă în înfrângerea cu PSG.

A doua seară de Champions League a fost mai „săracă” în goluri decât prima. Fără Bayern, care a dat 9 marți, s-a marcat de doar 13 ori în cele 6 meciuri.

Meciul cu cele mai mari așteptări s-a încheiat 0-0. Manchester City – Inter, finala din urmă cu doi ani, nu a oferit spectacolul așteptat. Mașinăria de goluri a lui Guardiola, Haaland, a fost dat dispărut pe Ettihad: a atins mingea de doar 14 ori în cele 90 de minute.

Vicecampioana Europei din sezonul precedent s-a descurcat mult mai bine. Dortmund a câștigat cu 3-0 pe terenul belgienilor de la Brugge. Golurile au venit pe final de meci, englezul Bynoe-Gittens reușind o dublă. Tot pe final a câștigat și Paris Saint-Germain. Campioana Franței s-a chinuit cu debutanta Girona și doar o eroare a portarului Gazzaniga a modificat tabela.

Recomandări

HARRY MERGE ÎN UK
REPROȘURI ȘI DEZAMĂGIRI
ISRAEL A FĂCUT PAGERE
TAKE ME BACK IN TIME
LINIA LIBERTĂȚII
CE A.I. PREGĂTIT PENTRU AZI?

Astăzi te așteaptă ultimele 6 meciuri din prima etapă.

Barcelona are meci tare la Monaco, în timp ce Arsenal merge pe terenul câștigătoarei Europa League, Atalanta. Campioana neînvinsă din sezonul trecut de Bundesliga, Bayer Leverkusen, merge în Olanda pentru duelul cu Feyenoord, iar Atletico o așteaptă acasă pe Leipzig. Este prima oară când meciurile de UEFA Champions League se dispută într-o zi de joi. Asta după ce a fost schimbat formatul competiției. Iar fotbaliștii se plâng de numărul tot mai mare de meciuri. Ligile europene de fotbal și sindicatele jucătorilor urmează să facă plângere la Comisia Europeană împotriva FIFA din cauza calendarului încărcat.

Citește și