• Prințul Harry se va întoarce în Marea Britanie pentru WellChild Awards.
  • Harry va participa la evenimentul caritabil în calitate de patron al organizației care sprijină copiii și tinerii britanici grav bolnavi.
  • Prințul Harry a invocat temeri legate de siguranța sa în urma unor amenințări de atac.

Bryony Gordon, prietenă a Prințului Harry și membră a Apărării Sănătății Mintale, a declarat că el și Meghan Markle sunt un „cuplu obișnuit” într-o situație „extraordinară”, scrie The Independent.

Scriitoarea s-a destăinuit despre prietenia ei de aproape zece ani cu Ducele de Sussex cu ocazia celei de-a 40-a aniversări a acestuia, spunând că oamenii sunt adesea „dezamăgiți” de adevăr atunci când întreabă despre cuplu.

Ea a spus: „Nu există aere sau grații cu ei, nici dorința de a face altceva decât să-și protejeze copiii de o lume din ce în ce mai digitală căreia nu-i place nimic mai mult decât să vadă ce e mai rău în oameni.

Recomandări

HARRY MERGE ÎN UK
REPROȘURI ȘI DEZAMĂGIRI
ISRAEL A FĂCUT PAGERE
TAKE ME BACK IN TIME
LINIA LIBERTĂȚII
CE A.I. PREGĂTIT PENTRU AZI?

Harry urmează să se întoarcă în Marea Britanie la sfârșitul lunii septembrie pentru WellChild Awards fără Meghan Markle. The Times raportează că că ducele de Sussex va face scurta vizită în țara sa natală fără soția și copiii săi.

El a declarat recent pentru ITV că nu o va aduce pe Meghan în Marea Britanie deoarece se teme de „un atac cu cuțit sau cu acid”.

Harry va participa la evenimentul de la Londra în calitatea sa de patron al organizației caritabile, care oferă sprijin copiilor și tinerilor britanici grav bolnavi.

Citește și