• Collins are programată o perioadă de trei luni de spectacole la Teatrul Ducele de York.
  • Ea va juca alături de actorul Álvaro Morte.
  • „Numărătoarea inversă până la debutul meu pe scenă începe”, a scris Collins în legenda care însoțește imaginea sa.

Lily Collins este gata să trăiască una dintre aspirațiile profesionale pe care le-a avut încă de când era doar o fetiță. Actrița își va face debutul teatral cu o reprezentație live a piesei Barcelona de Bess Wohl și Lynette Linton, scrie Parade.

Collins are programată o perioadă de trei luni de spectacole la Teatrul Ducele de York, alături de actorul Álvaro Morte, sărbătorind aventura interesantă într-o postare emoționantă pe care a făcut-o la Instagram vineri.

„Numărătoarea inversă până la debutul meu pe scenă începe… Sunt atât de încântat să împărtășesc lucrarea noastră de artă oficială pentru @barcelonatheplay la @dukeofyorksldn! Un vis din copilărie devenit realitate, nu aș putea fi mai onorată să joc alături de @alvaromorte în această piesă strălucită scrisă de @besswohl și regizată de @lynettelinton1”, a scris Collins în legenda care însoțește imaginea sa.

Recomandări

PLANUL LUI NETANYAHU
CUM VA FI VREMEA
RECENZIA LUI BEZOS
DEF-UL MAI DEVREME
CINE DEȚINE MONOPOLUL
AMERICAN SPEED

Potrivit descrierii oficiale a producției, piesa urmărește povestea lui Irene (Collins), o turistă americană care se bucură de „o aventură fără griji, de o noapte” cu Manuel (Morte) în timp ce se află în Barcelona. Spectacolul prezintă o serie de răsturnări de situație „pe măsură ce aspectele personale și politice se întrepătrund în mod catastrofal” în acest „thriller seducător” care explorează „fantezia a ceea ce pretindem a fi, versus adevărul a ceea ce suntem”.

Citește și