• Filmul se bazează pe cartea clasică cu același nume a autoarei Emily Brontë.
  • Acesta va fi produs de MRC în colaborare cu LuckyChap Entertainment.
  • Potrivit rapoartelor, preproducția proiectului este încă în curs de desfășurare, cu planuri de a începe filmările în Regatul Unit la sfârșitul acestui an.

Margot Robbie și Jacob Elordi vor fi protagoniștii adaptării lui Emerald Fennell a filmului Wuthering Heights, potrivit Variety. Margot, care așteaptă primul ei copil, o va interpreta pe Catherine Earnshaw, în timp ce actorul de 27 de ani va juca rolul celebrului ei iubit, Heathcliff, scrie Pinkvilla.

Filmul, care se bazează pe cartea clasică cu același nume a autoarei Emily Brontë, va fi produs de MRC în colaborare cu LuckyChap Entertainment. Potrivit rapoartelor, preproducția proiectului este încă în curs de desfășurare, cu planuri de a începe filmările în Regatul Unit la sfârșitul acestui an.

Odată cu lansarea filmului său de debut Promising Young Woman, premiat cu Oscar în 2020, și a thrillerului/comediei Saltburn anul trecut, Wuthering Heights este al treilea lungmetraj al lui Fennell în calitate de regizor.

Recomandări

LICITAȚIE PENTRU FRIENDS
TRUMP IRONIZAT
DECA ADUCE SĂNĂTATEA ÎN ȘCOLI
CUM SE MENȚINE THOR SEXY?
ZELE DISCUTĂ CU UK
COPIII VOR PRIETENI

LuckyChap Productions a lui Margot Robbie a produs ambele filme, iar Elordi l-a portretizat pe îndrăgitul student Felix Catton în Saltburn.

Romanul de dragoste gotic original, scris de Emily Brontë și publicat pentru prima dată în 1847, este centrat pe relația pasională, volatilă și adesea distructivă dintre Heathcliff – un orfan adoptat de bogata familie Earnshaw – și Catherine Earnshaw, fiica familiei.

Citește și