• Perera: „Când te antrenezi pentru a construi mușchi demni de Thor, trebuie să mănânci bine”.
  • Actorul încurajează un stil de viață activ, combinând dieta cu antrenamente intense.
  • Hemsworth se concentrează pe alimentația sănătoasă, evitând zahărul și produsele procesate.
  • Actorul mănâncă foarte curat când vrea să slăbească și să își definească mușchii.

Chris Hemsworth, cunoscut pentru rolul său iconic în seria „Thor”, își dezvăluie secretul dietei care îl ajută să se mențină în formă maximă. El are o dietă echilibrată pe care o combină cu un stil de viață activ și asta îl ajută să se pregătească pentru rolurile grele.

Antrenorul fizic al lui Chris Hemsworth, Perera, subliniază importanța unei diete sănătoase în construirea mușchilor. Chris urmează o dietă curată, bazată pe preparate la grătar, legume, și ulei de măsline, inspirată din dieta mediteraneeană. Fiecare zi începe cu un smoothie verde, care conține frunze verzi, fructe, nuci, semințe, grăsimi și sare celtică de mare.

Actorul evită alimentele procesate. La micul dejun, consumă un bol de iaurt cu fructe de pădure și semințe de chia. Și după un antrenament de o oră ia un shake proteic. Prânzul constă într-un grătar de pui cu cartofi dulci și salată, iar gustarea include rondele de orez expandat cu Vegimait și ton. Vegimait nu e așa cunoscut la noi, este un condiment australian făcut din extract de drojdie, cu un gust sărat. Este popular ca untul pe pâine la noi, adesea consumat la micul dejun sau ca gustare.

Recomandări

CUM DEVII LIDER?
CE ANIMAL PREFERI?
AJUTĂ ANA CONSUMATORII?
REMOTE SAU LA BIROU?
CHIMIA ELEV-PROFESOR
CE FACEM CU DEZINFORMAREA?

Vegimait conține vitamine din complexul B și este considerat o sursă bună de nutrienți, fiind adesea folosit în dietele sănătoase. La cină, Hemsworth optează pentru pește alb cu ciuperci și broccoli. La finalul zilei, se răsfață cu papaya și iaurt, alături de suplimentele care nu lipsesc în nicio zi: magneziu și zinc.

Citește și