• Reece a împărtășit pe X patru imagini generate de Inteligența Artificială, promițând construirea a 28 de noi parcuri.
  • Mulți utilizatori au găsit umor în aceste imagini stranii, făcând glume despre mutanți și efecte post-apocaliptice.
  • Alți internauți au criticat decizia lui Reece de a folosi imagini A.I. „jenante” și „înfricoșătoare”, sugerând angajarea unor artiști reali.

Candidat la primărie sau regizor de filme SF? Inteligența Artificială a trecut de la pizza cu lipici, la parcuri cu mutanți.

Campania primarului din Melbourne, Australia, s-a transformat într-un scenariu de film. Primarul și-a dat foc singur la valiză după ce a postat pe X fotografii generate de A.I. pentru campania sa de realegere. În cele patru imagini  promitea construirea a 28 de noi parcuri, dar urmăritorii au remarcat rapid detalii bizare: un „om mort” întins pe iarbă, o femeie cu picioarele deformate și mâini în plus și cireașa de pe tort, un bărbat care poartă un singur adidas.

Ca să scape de ironia publicului, primarul a venit cu replică. A postat tot o imagine generată de Inteligența Artificială alături de un mesaj amuzant. De data aceasta parcul avea un robot, doi îndrăgostiți pe o grămadă de aur, o panteră neagră și o mașină zburătoare.

Recomandări

TACE... DAR ȘI PACE!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”
SUA AJUTĂ UCRAINA
HEZBOLLAH VIZEAZĂ MOSSAD
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?
AM PIERDUT ȘI TRENUL ĂSTA

Inteligența Artificială mai dă uneori cu bâta în baltă, dar are si părți bune.

După ce s-au tras sforile că A.I.-ul va avea vocea vedetelor, Meta va anunța oficial mâine la Conferința Connect a Meta că a încheiat contracte cu personalități celebre precum Kristen Bell sau John Cena.

OpenAI s-a confruntat cu probleme legale în trecut după ce a fost acuzat de Scarlett Johansson că a utilizat vocea ei fără permisiune. Mark Zuckerberg a postat recent un video promoțional cu John Cena.

Citește și