• Ciucă: Nu văd cum putem să realizăm o coaliție cu PSD în astfel de condiții.
  • „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații”, spune Ciolacu.
  • Liderul PNL nu a putut să se abțină și l-a atacat la rândul lui pe premierul României.

Doi se ceartă și unul se plimbă. Președintele României a băgat zâzanie în coaliție. Ciucă și Ciolacu se atacă reciproc din cauza legii lui Iohannis.

Ostașul în slujba țării aruncă săgeți către PSD –  vrea să rupă prietenia definitiv. Nicolae Ciucă spune că au discutat despre această lege în trecut și avea o înțelegere cu Ciolacu. După ședința de ieri, liderul PSD a anunțat că nu susține proiectul de lege prin care Iohannis ar putea să participe la alegerile parlamentare de pe 1 decembrie și nu e o prioritate pentru el sau Guvern.

Totuși Ciolacu i-a dat replică pe Facebook lliderului PNL cu privire la afirmațiile aduse. „Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații”.

Recomandări

ÎCCJ: IOHANNIS, BANII ÎNAPOI!
TACE... DAR ȘI PACE!
„FEMEILE NU SUNT LIBERE”
SUA AJUTĂ UCRAINA
HEZBOLLAH VIZEAZĂ MOSSAD
CUM SCHIMBĂM EDUCAȚIA?

Liderul PNL nu a putut să se abțină și l-a atacat la rândul lui pe premierul României – a răspuns ironic că Marcel nu-și mai aduce aminte nici măcar ce a vorbit săptămâna trecută, d-apoi acum câteva luni.

Citește și