• Avioane ale Forțelor Aeriene au atacat sediul central al Hezbollah, situat în subteran sub o clădire rezidențială din suburbia de sud.
  • Raidul a fost efectuat în timp ce Comandamentul Harb Allah era prezent în incinta sediului și coordona activități teroriste împotriva cetățenilor Israelului.
  • IDF va continua să vizeze pe oricine promovează și se implică în acte teroriste împotriva cetățenilor statului Israel.

Armata israeliană anunță că l-a ucis pe Hassan Nasrallah, liderul organizației teroriste Hezbollah și unul dintre fondatorii acesteia. IDF l-au ucis, de asemenea, pe Ali Karki, comandantul frontului de sud al teroristului Hezbollah, și alți alți lideri din Hezbollah, scrie Sky News.

Avioane ale Forțelor Aeriene, sub îndrumarea exactă a serviciilor de informații din partea Autorității de Informații și a instituției de securitate, au atacat sediul central al Hezbollah, situat în subteran sub o clădire rezidențială din suburbia de sud. Raidul a fost efectuat în timp ce Comandamentul Harb Allah era prezent în incinta sediului și coordona activități teroriste împotriva cetățenilor Israelului.

În cei 32 de ani de conducere a organizației teroriste Hezbollah, Hassan Nasrallah a fost responsabil pentru uciderea unui număr mare de cetățeni israelieni și soldați IDF, pe lângă planificarea și desfășurarea a mii de acte teroriste împotriva statului Israel și în întreaga lume. .

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Nasrallah era principalul factor de decizie din organizație și avea singurul și ultimul cuvânt cu privire la fiecare decizie strategică luată de Hezbollah și, uneori, și asupra deciziilor tactice.

Pe 8 octombrie, organizația teroristă Hezbollah și liderul acesteia, Hassan Nasrallah, s-au alăturat războiului împotriva statului Israel.

Citește și