• Billie Eilish își pierde controlul în videoclipul „BIRDS OF A FEATHER”, regizat de Aidan Zamiri, unde este târâtă și ridicată de forțe nevăzute într-un birou corporativ.
  • Piesa a intrat în top 5 în patru clasamente Billboard, inclusiv locul 5 în Hot 100, și se află pe locul 1 în Top 40 la radio.
  • Eilish și fratele său, FINNEAS, au susținut-o pe Kamala Harris în cadrul Zilei Naționale de Înregistrare a Alegătorilor, sprijinind platforma acesteia de apărare a drepturilor reproductive și a democrației.

Billie Eilish își pierde controlul, la propriu, în videoclipul regizat de Aidan Zamiri pentru single-ul său de succes „BIRDS OF A FEATHER”, în care este târâtă, trasă și ridicată de forțe nevăzute într-un birou corporativ gol. Piesa a intrat deja în top 5 în patru topuri Billboard diferite, inclusiv pe locul 5 în Hot 100, și este în prezent pe locul 1 în Top 40 la radio.

Melodia este extrasă de pe albumul său lansat în luna mai, „HIT ME HARD AND SOFT (Darkroom/Interscope)”, care a ocupat primul loc în mai multe topuri din întreaga lume. Artista va porni la drum pentru un turneu extins în sprijinul proiectului duminică în Quebec City, Quebec, și va cânta, de asemenea, pe 19 octombrie la Saturday Night Live.

Eilish și fratele și colaboratorul ei FINNEAS au susținut-o recent pe candidata democrată la președinție Kamala Harris cu ocazia Zilei Naționale de Înregistrare a Alegătorilor, pe baza platformei acesteia de a proteja „libertatea noastră de reproducere, planeta noastră și democrația noastră”.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Citește și