• „Statele Unite sunt o națiune suverană și cred că avem datoria de a stabili reguli la frontiera noastră și de a le aplica”, a declarat Harris în Douglas.
  • Harris a efectuat vineri prima sa vizită la granița de sud-vest de când a devenit candidatul Partidului Democrat.
  • Ea a încercat să abordeze una dintre cele mai mari vulnerabilități politice în cursa împotriva republicanului Donald Trump.

Vicepreședintele Kamala Harris a promis să ia măsuri suplimentare pentru a preveni trecerea frontierei între porturile de intrare și să intensifice urmărirea penală a infractorilor recidiviști, încercând să abordeze una dintre cele mai mari vulnerabilități politice în cursa împotriva republicanului Donald Trump, scrie The Business Times.

Harris a efectuat vineri prima sa vizită la granița de sud-vest de când a devenit candidatul Partidului Democrat – o încercare de a neutraliza o problemă electorală despre care sondajele arată că este o preocupare majoră pentru alegători și unde aceștia preferă abordarea lui Trump.

Discursul său a evidențiat echilibrul politic cu care se confruntă, întrucât a susținut atât consolidarea securității la frontieră, cât și asigurarea unor căi legale către cetățenie pentru migranții aflați deja în țară – o prioritate pentru mulți alegători de stânga – și a încercat să creeze un contrast puternic între abordarea sa și cea a lui Trump.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ SEDIUL HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

„Statele Unite sunt o națiune suverană și cred că avem datoria de a stabili reguli la frontiera noastră și de a le aplica”, a declarat Harris în Douglas, Arizona. „Suntem, de asemenea, o națiune de imigranți”.

„Resping falsa alegere care sugerează că trebuie să alegem între securizarea frontierei noastre sau crearea unui sistem de imigrație care să fie sigur, ordonat și uman”, a adăugat ea. „Putem și trebuie să le facem pe amândouă”.

Citește și