• Simona Halep (33 de ani) va evolua săptămâna viitoare la turneul WTA 125 de la Hong Kong, pentru care a primit un wild card.
  • Ea a făcut anunţul într-un clip video publicat de organizatori pe contul de X (fost Twitter) al competiţiei.
  • Juriul TAS a stabilit în unanimitate că perioada de patru ani de suspendare impusă de ITF trebuie redusă la o perioadă de 9 luni, începând cu 7 octombrie 2022.

„Salutare tuturor! Mi-am dat seama că e o zi grozavă pentru a vă da vestea că voi reveni pe teren mai devreme decât mă aşteptam. O să zbor la Hong Kong mâine (n.r. – duminică) pentru a participa la WTA 125 Hong Kong Open. Le mulțumesc organizatorilor pentru wildcard şi abia aştept să vă văd acolo”, a spus Simona Halep, într-un videoclip pe pagina de X cu numele @HKTennisOpen.

„Fostul lider mondial, Simona Halep, includere surpriză pentru Inaugural Prudential Hong Kong Tennis 125”, se arată pe pagina de X menţionată.

Juriul TAS a stabilit în unanimitate că perioada de patru ani de suspendare impusă de ITF trebuie redusă la o perioadă de 9 luni, începând cu 7 octombrie 2022.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Halep a primit o suspendare de patru ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis pentru încălcări ale reglementărilor privind dopajul.