• Nouă persoane au fost ucise în două atacuri cu drone rusești asupra unui spital din orașul Sumy din nord-estul Ucrainei.
  • Cel puțin 12 persoane au fost rănite în atacul care a distrus mai multe etaje ale spitalului și a declanșat un incendiu.
  • Purtătorul de cuvânt al Comandamentului de Sud al armatei ucrainene: Trupele ruse par să se pregătească pentru operaţiuni de asalt în sud-estul regiunii Zaporojie

Nouă persoane au fost ucise în două atacuri cu drone rusești asupra unui spital din orașul Sumy din nord-estul Ucrainei, spun oficialii ucraineni.

Aceștia spun că clădirea a fost lovită sâmbătă dimineața și a fost lovită din nou când autoritățile evacuau oamenii, scrie BBC.

Cel puțin 12 persoane au fost rănite în atacul care a distrus mai multe etaje ale spitalului și a declanșat un incendiu.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Serviciul de stat pentru situații de urgență din Ucraina, DSNS, a declarat că 122 de persoane au fost evacuate.
Sumy, la aproximativ 30 km de granița cu Rusia, a fost vizată aproape zilnic de atacuri rusești în ultimele săptămâni.

Trupele ruse par să se pregătească pentru operaţiuni de asalt în sud-estul regiunii Zaporojie, unde „inamicul adună personal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Comandamentului de Sud al armatei ucrainene, Vladyslav Voloshyn.