• O comisie a muncii din SUA a emis o plângere prin care acuză Apple că a încălcat drepturilor angajaților de a a avea sindicate și de a pleda pentru condiții de muncă mai bune.
  • Apple spune, într-o declarație publicată de un purtător de cuvânt, că a respectat întotdeauna drepturile angajaților de a discuta salariile, orele și condițiile de muncă.
  • Conform plângerii, Apple a „restricționat și a constrâns angajații în exercitarea” drepturilor lor în temeiul legislației federale a muncii.

O comisie a muncii din SUA a emis o plângere prin care acuză Apple că a încălcat drepturilor angajaților de a a avea sindicate și de a pleda pentru condiții de muncă mai bune prin menținerea unei serii de reguli ilegale la locul de muncă.

National Labor Relations Board spune că Apple a cerut angajaților din întreaga țară să semneze acorduri ilegale de confidențialitate, nedivulgare și neconcurență și a impus politici prea largi privind conduita.

Apple spune, într-o declarație publicată de un purtător de cuvânt, că a respectat întotdeauna drepturile angajaților de a discuta salariile, orele și condițiile de muncă.

Recomandări

GUTERRES CONDAMNĂ ATACURILE
TE LASĂ CU TELEFONUL?
IARNĂ RECE ÎN EUROPA
NINTENDO ARE MUZEU
CUM ÎȚI GĂSEȘTI DRAGOSTEA
KELEMEN CANDIDEAZĂ

Conform plângerii, Apple a „restricționat și a constrâns angajații în exercitarea” drepturilor lor în temeiul legislației federale a muncii.

Citește și