• Premierul italian Giorgia Meloni a convocat miercuri o reuniune la distanţă a liderilor statelor membre ale G7, pe tema situaţiei din Orientul Mijlociu.
  • „Italia va continua să depună eforturi pentru o soluţie diplomatică, inclusiv în calitatea sa de preşedinte al G7”, a spus Meloni.
  • Italia deţine preşedinţia G7, grup din care fac parte principalele democraţii occidentale: Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia şi Japonia.

Premierul italian Giorgia Meloni, a cărei ţară deţine preşedinţia G7, a convocat miercuri o reuniune la distanţă a liderilor statelor membre ale G7, pe tema situaţiei din Orientul Mijlociu, scrie Reuters.

„În faţa agravării situaţiei din Orientul Mijlociu”, Meloni a anunţat în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Miniştri că „a convocat miercuri după-amiază o reuniune la nivelul liderilor G7”.

„Italia va continua să depună eforturi pentru o soluţie diplomatică, inclusiv în calitatea sa de preşedinte al G7”, a mai spus Meloni. Italia deţine preşedinţia G7, grup din care fac parte principalele democraţii occidentale: Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Franţa, Germania, Italia şi Japonia.

Recomandări

IARNĂ RECE ÎN EUROPA
NINTENDO ARE MUZEU
KELEMEN CANDIDEAZĂ
BOCELLI E DIRIJAT DE YUMI
PAPA CERE RUGĂCIUNE
STOP, EXPLOZIE!

Citește și