• Serviciul Român de Informații (SRI) confirmă oficial că Elena Lasconi, președinta USR, nu a fost niciodată angajată sau colaboratoare a instituției.
  • Elena Lasconi depus, marți, la Biroul Electoral Central semnăturile pentru candidatura la prezidențiale.
  • Potrivit calendarului stabilit, 5 octombrie este data-limită pentru depunerea candidaturilor.

Serviciul Român de Informații (SRI) confirmă oficial că Elena Lasconi, președinta USR, nu a fost niciodată angajată sau colaboratoare a instituției. USR spune că a cerut SRI o confirmare privind relația cu Elenei Lasconi cu instituția, după ce au apărut în spațiul public mai multe speculații .

„Ca urmare a informațiilor false repetate de nenumărate ori în spațiul public, potrivit cărora Elena Lasconi ar fi fost angajata lui Radu Timofte, în perioada 2001-2002, la SRI, președinta USR a cerut clarificarea acestui subiect de către Serviciul Român de Informații”, anunță USR într-un comunicat de presă.

Elena Lasconi depus, marți, la Biroul Electoral Central semnăturile pentru candidatura la prezidențiale. Lasconi a spus că exclude o alianță cu AUR. În ceea ce privește o posibilă colaborare cu PNL, Lasconi spune că Ciucă „știe cel mai bine să răspundă la ordine” și că dacă el nu va intra în turul doi, atunci va va pleca de la conducerea partidului.

Recomandări

IDF L-A UCIS PE MUSTAHA
CELINE ÎL IA PE RIDER
ISRAELUL VREA RIPOSTA
LASCONI NU A LUCRAT LA SRI
BOTTEGA VENETA LANSEAZĂ PARFUMURI
UK ACORDĂ SUVERANITATE

Potrivit calendarului stabilit, 5 octombrie este data-limită pentru depunerea candidaturilor.

Citește și