• Google face mai multe modificări la Google Search.
  • Una dintre actualizări va schimba modul în care apar rezultatele căutării pentru anumite interogări.
  • Va fi o experiență de căutare complet nouă care folosește inteligența artificială pentru a organiza aspectul paginii.

Deși Google Search’s AI Overviews a avut un început dificil, compania crede că AI este viitorul produsului său principal. Google face mai multe modificări la Google Search. Noile funcții vor folosi modelele sale de inteligență artificială Gemini pentru a schimba atât modul în care apar rezultatele, cât și modul în care utilizatorii formulează interogările Google.

Bussines Insider scrie că va fi o experiență de căutare complet nouă care folosește inteligența artificială pentru a organiza aspectul paginii, grupând rezultatele în diferite categorii și va promova videoclipuri, linkuri de forum-uri (Reddit sau Quora) și alte widget-uri în partea de sus a paginii.

Recomandări

CIOLACU, DESPRE AVORT
SAFIEDDINE A FOST UCIS
ZIUA EDUCAȚIEI
ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI
VACCIN PENTRU CANCER
PLOI ÎN JUMĂTATE DE ȚARĂ

„Din punctul de vedere al utilizatorului, aceasta este o schimbare destul de dramatică”, a declarat Rhiannon Bell, vicepreședintele pentru experiența utilizatorului la Google Search.

Cel puțin pentru moment, Google crede că această nouă pagină de căutare este utilă doar pentru interogări mai deschise la care AI Overviews nu poate răspunde direct.

Deocamdată, noua pagină de căutare va fi disponibilă doar pe mobil.