• Vicepreședintele Kamala Harris va apărea pe 8 octombrie 2024 în emisiunea „The Late Show With Stephen Colbert”.
  • Harris va participa la o seară după ce partenerul ei de cursă, guvernatorul Tim Walz, va fi invitat la „Jimmy Kimmel Live”.
  • Această apariție vine într-un moment crucial al campaniei electorale, când Harris și Walz își promovează agenda și valorile în fața alegătorilor.

Kamala Harris se întoarce la emisiunea „The Late Show With Stephen Colbert” a postului CBS, marcând prima emisiune de seară a candidatului democrat la președinție de la obținerea nominalizării în august, scrie Variety.

Harris va apărea marți, 8 octombrie, în emisiunea „The Late Show”.

Potrivit CBS, apariția lui Harris va fi a șaptea emisiune cu Stephen Colbert la „The Late Show”, cea mai recentă fiind pe 15 martie 2023. Harris a apărut pentru prima dată pe 19 aprilie 2018, pe vremea când era senator american din California.

Recomandări

CÂND APARE SWITCH 2?
HERA PLEACĂ ÎN SPAȚIU
BIBI ÎL CRITICĂ PE MACRON
BRIDGET JONES REVINE
OPERAȚIUNEA PAGER
HARRIS LA TV

Participarea lui Harris la emisiunea „The Late Show” va avea loc la o seară după ce partenerul ei de cursă, guvernatorul statului Minnesota și candidatul democrat la vicepreședinție Tim Walz, va fi invitat la emisiunea „Jimmy Kimmel Live” de pe ABC.

Între timp, Harris și Walz vor apărea luni în emisiunea specială de alegeri „60 Minutes”. Ediția de o oră, care va fi difuzată pe 7 octombrie la ora 8 p.m. ET, îl prezintă pe corespondentul Bill Whitaker care se alătură echipei democrate în campania electorală pentru interviuri detaliate cu vicepreședintele Kamala Harris și guvernatorul Tim Walz pentru a obține informații despre prioritățile și valorile platformei lor și despre ceea ce candidații cred că ar trebui să știe alegătorii.

De asemenea, în cadrul episodului, „60 Minutes”, Scott Pelley va aborda motivul pentru care lista republicană formată din fostul Președinte Donald Trump și senatorul JD Vance nu va participa la un interviu „60 Minutes”.

Citește și