• Harris a spus că familia vine în multe forme.
  • Sarah Sanders a spus că copiii ei o mențin „modestă”, în timp ce Harris „nu are nimic care să o țină modestă”.
  • „Cred că este foarte important ca femeile să se ridice unele pe altele”, a adăugat Harris.

Vicepreședintele american Kamala Harris a respins duminică sugestia republicanei Sarah Huckabee Sanders potrivit căreia candidata democrată la președinție nu este umilă deoarece nu are copii biologici, scrie India Today.

Kamala Harris a declarat că opiniile guvernatorului din Arkansas cu privire la familie sunt învechite și a discutat despre propria sa „familie modernă”, care îl include pe soțul ei, Doug Emhoff, și pe cei doi copii ai acestuia din prima căsătorie, Cole și Ella.

În septembrie, în timpul unei adunări publice pe care Sanders a moderat-o în Michigan pentru candidatul republican la președinție Donald Trump, aceasta a spus că copiii ei o mențin „modestă”, în timp ce Harris „nu are nimic care să o țină modestă”.

Recomandări

ISRAEL LUPTĂ SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ
UN AN DE RĂZBOI, RESTUL ZILE
UN AN DE RĂZBOI, CÂTE ZILE
DE 1 AN, ISRAEL NU VREA SĂ MOARĂ
TRUMP REVINE LA BUTLER
CE-I FAMILIA PT. KAMALA

Harris a răspuns comentariilor lui Sanders la podcastul popular „Call Her Daddy” duminică, spunând: „Nu cred că înțelege că există o mulțime de femei aici care, unu, nu aspiră să fie umile. Doi, o mulțime de femei de aici care au o mulțime de dragoste în viața lor, familie în viața lor, și copii în viața lor.”

„Și cred că este foarte important ca femeile să se ridice unele pe altele”, a adăugat Harris.

Harris a spus că familia vine în multe forme.

„Avem familia noastră prin sânge și apoi avem familia noastră prin dragoste, iar eu le am pe amândouă și consider că este o adevărată binecuvântare”, a spus ea. „Și am doi copii frumoși, Cole și Ella, care îmi spun Momala. Avem o familie foarte modernă. Fosta soție a soțului meu este o prietenă de-a mea”.

Citește și